Beroemdheden met haarverlies

Heeft Logan Paul een haartransplantatie gehad? 

Ben je een fan van Logan Paul en heb je gemerkt dat zijn haar in de loop der jaren dunner is geworden? Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar de haaruitval reis van een van de grootste persoonlijkheden van het internet.

Het is mogelijk dat Logan Paul een folliculaire eenheidsextractie (FUE) haartransplantatie heeft ondergaan, want er is geen zichtbaar litteken op de achterkant van zijn hoofd.  Aangezien zijn haar rond 2019 in dichtheid leek te zijn toegenomen

Hoewel Logan de exacte procedure niet heeft bevestigd, heeft hij er hier en daar wel hints over laten vallen. In ieder geval kan het verschil tussen FUE en andere soorten haartransplantaties een complex onderwerp zijn, dat ik in een andere blog heb behandeld.

Nou, je hebt geluk want we staan op het punt om in Logan Pauls haarverliesreis te duiken – en geloof ons, het is een wilde rit! Van een haartransplantatie tot haaruitvalverbergende middelen, Logan heeft alles geprobeerd om zijn lokken mooi te houden. Dus leun achterover, ontspan en bereid je voor op Logan Pauls haaruitvalreis.

Andere beroemdheden die tot nu toe aanbod zijn gekomen in deze serie zijn onder andere: Donald Trump, Andrew Tate, Lebron James, Elon Musk, David Beckham, Rafael Nadal, Lewis Hamilton, Wayne Rooney, Justin Bieber, Matthew McConaughey, Jamie Foxx, Jada Pinkett, Chris Hemsworth en Chris Evans, Ashton Kutcher, Floyd Mayweather, Pete Davidson, Bradley Cooper, Akon, Prins Harry, Conor McGregor, Arnold Schwarzenegger, Robbie Williams, Johnny Depp, Ben Affleck, Tristan Tate, Hugh Jackman, Andrew Garfield, Jordan Peterson, Robert Pattinson, Ryan Reynolds, John Cena, Steve Carrell, Sebastian Vettel, Nicolas Cage, Tom Hanks, George Clooney, James Franco, Adam Levine, Matt Damon, Sylvester Stallone, Elton John, Daniel Craig, John Travolta, Mel Gibson, Henry Cavill, Chris Brown, Brad Pitt, Gordon Ramsay, Tiger Woods, Brendan Fraser, Harry Styles, Sam Smith, Kanye West, Joe Biden, Machine Gun Kelly, Logan Paul, Jake Paul en Joe Rogan.

De intentie achter de “Beroemdheden met Haarverlies” serie is om te benadrukken dat je niet alleen staat in de uitdaging tegen haaruitval.

Wie is Logan Paul?

Logan Paul is een social media influencer, YouTube-persoonlijkheid en acteur die sinds 2013 in de publieke belangstelling staat. Hij heeft miljoenen fans op social media platforms, maar een onderwerp dat de afgelopen jaren veel aandacht heeft gekregen is zijn haaruitval reis. In deze blog verkennen we Logan Pauls haaruitvalreis, inclusief de verschillende behandelingen die hij heeft geprobeerd en zijn gedachten over kaalheid.

Bron Wikimedia Commons

Logan Paul is geboren op 1 april 1995 in Westlake, Ohio. Hij begon zijn carrière in de sociale media met het maken van Vine-video’s in 2013, waar hij snel een aanhang kreeg voor zijn komische sketches en fysieke stunts. Nadat Vine in 2017 werd gesloten, verhuisde Logan naar YouTube, waar hij zijn fanschare verder uitbouwde. Hij heeft nu meer dan 23 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal, waardoor hij een van de populairste contentmakers op het platform is.

Bron: Wikimedia Commons

In 2018 begon Logan Paul openlijk zijn haaruitvalreis te bespreken met zijn volgers. Hij tweette voor het eerst over de kwestie en verklaarde dat hij “kaal werd”. Sindsdien is hij blijven praten over zijn haaruitval en heeft hij zelfs zijn haartransplantatie-operatie gedocumenteerd in een vlog.

Dus heeft Logan Paul een haartransplantatie gehad?

Hoewel niet bevestigd onderging Logan Paul hoogstwaarschijnlijk een haartransplantatie operatie in 2019, waarbij zijn haar een stuk dikker lijkt te zijn geworden.

Bron: Logan Paul Youtube

Mogelijk omvatte de operatie het verwijderen van haarzakjes uit de achterkant van zijn hoofd en het implanteren ervan op de kalende gebieden van zijn hoofdhuid. Er is geen zichtbaar litteken aan de achterkant van zijn hoofd, dus het zou een FUE haartransplantatie kunnen zijn geweest. Ik heb een andere blog geschreven over het verschil tussen de twee haartransplantaties.  Logan heeft de procedure niet bevestigd maar hier en daar wel hints gegeven.

Welke haar medicijnen heeft Logan Paul gebruikt?

Logan Paul heeft ook vermeld dat hij medicijnen gebruikt om zijn haaruitval te behandelen. In een tweet onthulde hij dat hij Propecia neemt, een medicijn dat vaak wordt gebruikt om mannelijke kaalheid te behandelen. Het medicijn werkt door de productie van DHT te remmen, een hormoon waarvan bekend is dat het bijdraagt aan haaruitval.

Bron: Logan Paul Youtube

Haaruitval camouflage

Logan heeft ook haaruitval concealers geprobeerd, dat zijn producten die zijn ontworpen om het haar voller en dikker te laten lijken. Hij heeft zijn kapsel altijd dusdanig naar voren gekamd om zijn inhammen te verbergen.  

Kaalheid accepteren

Ondanks dat hij verschillende behandelingen heeft geprobeerd om zijn haaruitval tegen te gaan, heeft Logan Paul ook gesproken over het accepteren van de mogelijkheid om kaal te worden.

In een tweet verklaarde hij dat “als het zo moet zijn, dan is het zo” en dat hij “die kale kop zou rocken” als het ooit zover zou komen. In een podcast aflevering, sprak hij ook over hoe hij is gekomen om zijn haaruitval te accepteren, verklarend dat “haar is niet wie je bent.” Het schijnt ook in zijn familie voor te komen, want zijn vader is kaal, en zijn broer Jake Paul waar ik ook een artikel over heb geschreven schijnt ook Mannelijke Kaalheid te hebben.

Conclusie

Logan Paul’s haaruitval reis is een onderwerp van interesse geweest voor zijn fans, omdat hij open is geweest over zijn ervaringen en de verschillende behandelingen die hij heeft geprobeerd.

Van haartransplantatie chirurgie tot medicijnen en veranderingen in levensstijl, Logan heeft veel verschillende methoden geprobeerd om zijn haaruitval tegen te gaan.

Hoewel hij heeft gezegd dat hij graag een volle haardos wil behouden, heeft hij ook gezegd dat hij de mogelijkheid van kaal worden aanvaardt en dat hij dat uiterlijk omarmt. Ongeacht of hij zijn haar behoudt of kaal wordt, de fans van Logan Paul zullen hem ongetwijfeld blijven steunen als hij onderhoudende content op sociale media blijft creëren.

Tijdens het luisteren naar een recente aflevering van de Impaulsive podcast, viel op Logan Paul onaangedaan leek door het vooruitzicht om uiteindelijk kaal te worden.

Ik vond het verfrissend dat hij er zo openlijk over sprak, omdat het helpt om het feit te normaliseren dat veel mannen van 20 en 30 jaar te maken krijgen met mannelijke kaalheid.

Logan’s openhartigheid gaf mij ook het vertrouwen om het onderwerp aan te snijden, omdat het een onderwerp is dat veel mensen in de publieke belangstelling raakt.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *